Wymagania i potrzeby dotyczące wykonywanych czynności w magazynowaniu u składowaniu żywności (Requirements and needs regarding activities performed in food storage and storaged)
Opis bibliograficzny
Wymagania i potrzeby dotyczące wykonywanych czynności w magazynowaniu u składowaniu żywności (Requirements and needs regarding activities performed in food storage and storaged). [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Gosp. Mięs. 2024 Nr 6 s. 26-30, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2024 Nr 6, s. 26-30
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 sierpnia 2024 14:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 sierpnia 2024 14:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
66c5de55fdbe831880eabe46
Strona WWW
https://www.sigma-not.pl/publikacja-149…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 51830) wydawnictwo ciągłe #51830
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.