Wybrane fizyczno-chemiczne właściwości soku z rozmrożonych owoców malin odmiany Polesie (Selected physicochemical properties of juice from thawed raspberry fruits of the Polesie variety)
Opis bibliograficzny
Wybrane fizyczno-chemiczne właściwości soku z rozmrożonych owoców malin odmiany Polesie (Selected physicochemical properties of juice from thawed raspberry fruits of the Polesie variety). [AUT.] MAREK DOMIN, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI, [AUT.] PATRYK ŚWIRKOSZ. Przem. Chem. 2024 T. 103 Nr 10 s. 1143-1146, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2024.10.12
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024 T. 103 Nr 10, s. 1143-1146
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2024 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2024 14:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
67179a22fdbe8307b007aa37
DOI
10.15199/62.2024.10.12
Strona WWW
https://sigma-not.pl/publikacja-151029-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52010) wydawnictwo ciągłe #52010
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,400
Impact Factor
Q4
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.