Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcyjność i skład chemiczny mleka ze szczególnym uwzględnieniem białka i jego frakcji u krów czarno-białych, jersey oraz mieszańców z różnym udziałem krwi hf.

Opis bibliograficzny

Produkcyjność i skład chemiczny mleka ze szczególnym uwzględnieniem białka i jego frakcji u krów czarno-białych, jersey oraz mieszańców z różnym udziałem krwi hf. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK. Zesz. Nauk. Akad. Rol. Wroc., Konf. 1998 Nr 17 (331) s. 149-155, Aktualne problemy hodowli bydła mięsnego : VI międzynarodowa konferencja naukowa. Wrocław, 18-19 czerwca 1998 r.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 09:48
Ostatnia aktualizacja:31 października 2024 09:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52037) wydawnictwo ciągłe #52037

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się