Wartość technologiczna mięsa świniodzików.
Opis bibliograficzny
Wartość technologiczna mięsa świniodzików. [AUT.] ANNA KASPRZYK. Ogólnopol. Inf. Masar. 2007 Marzec s. 32-36, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2007 Marzec, s. 32-36
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2025 11:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 czerwca 2025 11:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52680) wydawnictwo ciągłe #52680
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.