Świniodziki jako potencjalne źródło dietetycznych artykułów żywnościowych i markowego produktu.
Opis bibliograficzny
Świniodziki jako potencjalne źródło dietetycznych artykułów żywnościowych i markowego produktu. [AUT.] ANNA KASPRZYK. Trzoda Chlewna 2006 R. 44 nr 3 s. 48-52, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trzoda Chlewna 2006 R. 44 nr 3, s. 48-52
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2025 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 czerwca 2025 11:43 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52682) wydawnictwo ciągłe #52682
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.