Zastosowanie mikrofal w technologii żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie mikrofal w technologii żywności. [AUT.] MARCIN MITRUS. Postępy Nauk Rol. 2000 R. 47/52 nr 4/286 s. 99-114, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Nauk Rolniczych 2000 R. 47/52 nr 4/286, s. 99-114, bibliogr., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2017 14:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7435) wydawnictwo ciągłe #7435
PBN ID (hist.): 7435
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.