Wpływ temperatury na zdolność absorpcji wody przez nasiona roślin strączkowych zanurzonych całkowicie w wodzie.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury na zdolność absorpcji wody przez nasiona roślin strączkowych zanurzonych całkowicie w wodzie. [AUT.] JACEK MAZUR, JÓZEF GROCHOWICZ. Inż. Rol. 2000 nr 5 (16) s. 163-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2000 nr 5 (16), s. 163-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8157) wydawnictwo ciągłe #8157
PBN ID (hist.): 8157
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.