Evaluation of carcass and muscle tissue quality of two and three-breed hybrid lambs.
Opis bibliograficzny
Evaluation of carcass and muscle tissue quality of two and three-breed hybrid lambs. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, ANNA LITWIŃCZUK, CZESŁAWA LIPECKA, MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, PIOTR SKAŁECKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl., s. 116-118, il., bibliogr., sum, Proceedings of a conference held in Lublin Poland 13-14 September 2001.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl, s. 116-118, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2017 13:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8712) wydawnictwo ciągłe #8712
PBN ID (hist.): 8712
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.