Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of carcass and muscle tissue quality of two and three-breed hybrid lambs.

Opis bibliograficzny

Evaluation of carcass and muscle tissue quality of two and three-breed hybrid lambs. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, ANNA LITWIŃCZUK, CZESŁAWA LIPECKA, MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, PIOTR SKAŁECKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl., s. 116-118, il., bibliogr., sum, Proceedings of a conference held in Lublin Poland 13-14 September 2001.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl, s. 116-118, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:5 grudnia 2017 13:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8712) wydawnictwo ciągłe #8712
PBN ID (hist.): 8712

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się