Comparison of physicochemical quality of meat of black-and-white bulls and R1 limousine hybrids from semi-intensive fattening.
Opis bibliograficzny
Comparison of physicochemical quality of meat of black-and-white bulls and R1 limousine hybrids from semi-intensive fattening. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR STANEK, PIOTR SKAŁECKI, PRZEMYSŁAW JANKOWSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl. s. 136-138, il., bibliogr., sum, Proceedings of a conference held in Lublin Poland 13-14 September 2001.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl, s. 136-138, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8714) wydawnictwo ciągłe #8714
PBN ID (hist.): 8714
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.