Czystość mikrobiologiczna mięsa i szynki parzonej po obróbce ultradźwiękowej.
Opis bibliograficzny
Czystość mikrobiologiczna mięsa i szynki parzonej po obróbce ultradźwiękowej. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2002 nr 1 (1) s. 55-65, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2002 nr 1 (1), s. 55-65
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9597) wydawnictwo ciągłe #9597
PBN ID (hist.): 9597
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.