Zmiany struktury skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej podczas ekstruzji.
Opis bibliograficzny
Zmiany struktury skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej podczas ekstruzji. [AUT.] JAMROZ JERZY. 70 s, il., bibliogr. Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie, ISSN 0860-4355 ; 218. Lublin 1998, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
70 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 grudnia 2018 09:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 grudnia 2018 09:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (53, 11) praca habilitacyjna #11
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.