Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki termicznej na wybrane wskaźniki jakości nasion soi i ich przetworów.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki termicznej na wybrane wskaźniki jakości nasion soi i ich przetworów. [AUT.] SZMIGIELSKI MAREK. 72 s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 364. Lublin 2012, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
72 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 stycznia 2019 11:38
Ostatnia aktualizacja:17 stycznia 2019 11:38

Identyfikatory

BPP ID: (53, 56) praca habilitacyjna #56

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się