Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Próba normalizacji metodyki badań profilowej analizy tekstury serów.

Opis bibliograficzny

Próba normalizacji metodyki badań profilowej analizy tekstury serów. [AUT.] MAZUR JACEK. 100 s, Rozprawy Naukowe - Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis. Lublin 2013, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 978-83-63761-08-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
100 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2019 11:34
Ostatnia aktualizacja:26 stycznia 2019 11:52

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-08-0
BPP ID: (53, 72) praca habilitacyjna #72

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się