Próba normalizacji metodyki badań profilowej analizy tekstury serów.
Opis bibliograficzny
Próba normalizacji metodyki badań profilowej analizy tekstury serów. [AUT.] MAZUR JACEK. 100 s, Rozprawy Naukowe - Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis. Lublin 2013, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 978-83-63761-08-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
100 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2019 11:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2019 11:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-08-0
BPP ID: (53, 72) praca habilitacyjna #72
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.