Przydatność technologiczna i kulinarna mięsa mieszańców pochodzących z krzyżowania dzika (Sus scrofa scrofa) z wybranymi rasami hodowlanymi świń.
Opis bibliograficzny
Przydatność technologiczna i kulinarna mięsa mieszańców pochodzących z krzyżowania dzika (Sus scrofa scrofa) z wybranymi rasami hodowlanymi świń. [AUT.] KASPRZYK ANNA. 79 s, il., bibliogr. Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 362. Lublin 2012, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
79 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2019 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2019 13:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/roz…
Identyfikatory
BPP ID: (53, 85) praca habilitacyjna #85
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.