Wpływ wybranych czynników na wartość rzeźną cieląt, właściwości fizykochemiczne mięsa i jego wartość odżywczą.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych czynników na wartość rzeźną cieląt, właściwości fizykochemiczne mięsa i jego wartość odżywczą. [AUT.] FLOREK MARIUSZ. 107 s, il., bibliogr. Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 337. Lublin 2009, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
107 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2019 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 13:05 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/roz…
Identyfikatory
BPP ID: (53, 91) praca habilitacyjna #91
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.