Czułość metod analitycznych stosowanych do oceny skuteczności obróbki termicznej nasion roślin strączkowych.
Opis bibliograficzny
Czułość metod analitycznych stosowanych do oceny skuteczności obróbki termicznej nasion roślin strączkowych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI. W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne. XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Łódź, 2004, 21-22 września S. 181. Łódź, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej, 2004, 83-912026-5-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne. XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Łódź, 2004, 21-22 września, S. 181
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:16 |
Identyfikatory
ISBN: 83-912026-5-8
BPP ID: (59, 14205) wydawnictwo zwarte #14205
PBN ID (hist.): 14205
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.