Chemical transformations of the extrudates with a content of pea hulls as an effect of the single-screw extrusion-cooking.
Opis bibliograficzny
Chemical transformations of the extrudates with a content of pea hulls as an effect of the single-screw extrusion-cooking. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA. W: Review of current problems in agrophysics / pod red. Grzegorz Józefaciuk, Cezary Sławiński, Ryszard T. Walczak Lublin, IA PAS, 2005, S. 442-446, bibliogr, 83-89969-15-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Review of current problems in agrophysics / pod red. Grzegorz Józefaciuk, Cezary Sławiński, Ryszard T. Walczak, S. 442-446
Wydawca:
IA PAS, 2005
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89969-15-7
BPP ID: (59, 15818) wydawnictwo zwarte #15818
PBN ID (hist.): 15818
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.