Makromolekularne zmiany frakcji skrobiowej w warunkach procesów ekstruzji wybranych produktów.
Opis bibliograficzny
Makromolekularne zmiany frakcji skrobiowej w warunkach procesów ekstruzji wybranych produktów. [AUT.] JERZY JAMROZ, J. ROGALSKI. W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września S. 73. Łódź, Wyadw. Polit. Łódzkiej, 1995, 83-901682-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, S. 73
Wydawca:
Wyadw. Polit. Łódzkiej, 1995
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:33 |
Identyfikatory
ISBN: 83-901682-3-5
BPP ID: (59, 1694) wydawnictwo zwarte #1694
PBN ID (hist.): 1694
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.