Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zdolność wiązania jodu przez wybrane skrobie natywne.
Opis bibliograficzny
Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zdolność wiązania jodu przez wybrane skrobie natywne. [AUT.] MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006 Streszczenia S. 97. Wrszawa, Wydaw. SGGW, 2006, 83-7244-726-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006 Streszczenia, S. 97
Wydawca:
Wydaw. SGGW, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:26 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7244-726-8
BPP ID: (59, 17293) wydawnictwo zwarte #17293
PBN ID (hist.): 17293
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.