Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zdolność wiązania jodu przez wybrane skrobie natywne.

Opis bibliograficzny

Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zdolność wiązania jodu przez wybrane skrobie natywne. [AUT.] MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006 Streszczenia S. 97. Wrszawa, Wydaw. SGGW, 2006, 83-7244-726-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Warszawa, 24-25 maja 2006 Streszczenia, S. 97
Wydawca:
Wydaw. SGGW, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:26

Identyfikatory

ISBN: 83-7244-726-8
BPP ID: (59, 17293) wydawnictwo zwarte #17293
PBN ID (hist.): 17293

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się