Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym.
Opis bibliograficzny
Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Warszawa, Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007, 223, [1] s., il, 978-83-09-01027-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2008 12:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-09-01027-2
BPP ID: (59, 18753) wydawnictwo zwarte #18753
PBN ID (hist.): 18753
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.