Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym.

Opis bibliograficzny

Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Warszawa, Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007, 223, [1] s., il, 978-83-09-01027-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Wydawca:
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 czerwca 2008 12:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-09-01027-2
BPP ID: (59, 18753) wydawnictwo zwarte #18753
PBN ID (hist.): 18753

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się