Zmiany składu frakcyjnego błonnika pokarmowego mieszanek zbożowych w wyniku ekstruzji dwuślimakowej.
Opis bibliograficzny
Zmiany składu frakcyjnego błonnika pokarmowego mieszanek zbożowych w wyniku ekstruzji dwuślimakowej. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku S. 80, XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 r. Gdynia, [b.w.], 2006, 83-7421-075.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku, S. 80
Wydawca:
[b.w.], 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2008 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:35 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7421-075
BPP ID: (59, 19931) wydawnictwo zwarte #19931
PBN ID (hist.): 19931
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.