Extrusion-cooking of cereal-milk proteins blends.
Opis bibliograficzny
Extrusion-cooking of cereal-milk proteins blends. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOSIK. W: Cereals`96 the source and the Future Civilization. 10th International Cereal and Bread Congress. Porto Carras (Chalkidiki), 1996 June 9-12. [b.m.], [b.w.], 1996. - S. 142.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Cereals`96 the source and the Future Civilization. 10th International Cereal and Bread Congress. Porto Carras (Chalkidiki), 1996 June 9-12,
Wydawca:
[b.w.], 1996. - S. 142
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2093) wydawnictwo zwarte #2093
PBN ID (hist.): 2093
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.