Wartość rzeźna i jakość mięsa cieląt czterech ras krajowych.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna i jakość mięsa cieląt czterech ras krajowych. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO, PIOTR DOMARADZKI. W: Rodzime rasy zwierząt podstawą żywności regionalnej i ważnym elementem kształtowania krajobrazu, Lublin, Serpelice n. Bugiem, 11-12 wrzesień 2008. - Lublin, [b.w.], 2008. - S. 16-17.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rodzime rasy zwierząt podstawą żywności regionalnej i ważnym elementem kształtowania krajobrazu, Lublin, Serpelice n. Bugiem, 11-12 wrzesień 2008,
Wydawca:
[b.w.], 2008. - S. 16-17
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2009 10:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21404) wydawnictwo zwarte #21404
PBN ID (hist.): 21404
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.