Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki baro-termicznej na modyfikację skrobi.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki baro-termicznej na modyfikację skrobi. [AUT.] L. MOŚCICKI, M. MITRUS. W: Nowe trendy w agrofizyce S. 70. Lublin, Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008, 978-83-60489-07-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowe trendy w agrofizyce, S. 70
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 maja 2009 13:07
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:40

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60489-07-9
BPP ID: (59, 21494) wydawnictwo zwarte #21494
PBN ID (hist.): 21494

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się