Ocena zawartości kadmu i ołowiu w pieczywie.
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości kadmu i ołowiu w pieczywie. [AUT.] GRZEGORZ ZAJĄC. W: Biologiczna rola pierwiastków. XII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 30 maja 2009 r. Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2009. - S. 64.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biologiczna rola pierwiastków. XII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 30 maja 2009 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezjologiczna Oddział w Lublinie, 2009. - S. 64
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2009 12:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21909) wydawnictwo zwarte #21909
PBN ID (hist.): 21909
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.