Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość mięsa cieląt rasy limousine.

Opis bibliograficzny

Jakość mięsa cieląt rasy limousine. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK. W: Produkcja zwierzęca w Polsce w realiach Unii Europejskiej teraźniejszość i przyszłość : LXXIV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : materiały konferencyjne. Szczecin, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2009. - S. 22.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Produkcja zwierzęca w Polsce w realiach Unii Europejskiej teraźniejszość i przyszłość : LXXIV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : materiały konferencyjne,
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2009. - S. 22
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 marca 2010 14:00
Ostatnia aktualizacja:3 lutego 2022 13:19

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23102) wydawnictwo zwarte #23102
PBN ID (hist.): 23102

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się