Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie składu chemicznego mięsa młodego bydła ubijanego w wieku około 8 m-cy pochodzącego z różnych technologii chowu.

Opis bibliograficzny

Porównanie składu chemicznego mięsa młodego bydła ubijanego w wieku około 8 m-cy pochodzącego z różnych technologii chowu. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI. W: Hodowla bydła w XXI wieku : Konferencja naukowa, Zamość-Krasnobród 28-30 czerwca 2009 r. Zamość, [b.w.], 2009. - S. 23.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowla bydła w XXI wieku : Konferencja naukowa, Zamość-Krasnobród 28-30 czerwca 2009 r,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 23
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 maja 2010 11:58
Ostatnia aktualizacja:3 lutego 2022 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23499) wydawnictwo zwarte #23499
PBN ID (hist.): 23499

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się