Postrzeganie potraw tradycyjnych i regionalnych przez klientów jednej z lubelskich restauracji ludowych.
Opis bibliograficzny
Postrzeganie potraw tradycyjnych i regionalnych przez klientów jednej z lubelskich restauracji ludowych. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH. W: Gastronomia w ofercie turystycznej regionu : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2010, S. 594-617 il., bibliogr, 978-83-923668-7-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gastronomia w ofercie turystycznej regionu : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej, S. 594-617 il., bibliogr.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2011 09:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-7-0
BPP ID: (59, 25156) wydawnictwo zwarte #25156
PBN ID (hist.): 25156
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.