Effect of ultrasonically assisted thawing on chicken broiler meat.
Opis bibliograficzny
Effect of ultrasonically assisted thawing on chicken broiler meat. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea S. 192. Suwon, Korea, National Institute of Animal Science, 2010, 978-89-480-0730-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea, S. 192
Wydawca:
National Institute of Animal Science, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-89-480-0730-5
BPP ID: (59, 25938) wydawnictwo zwarte #25938
PBN ID (hist.): 25938
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.