Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Program rozwoju chowu i hodowli bydła mięsnego i produkcji wołowiny kulinarnej w woj. lubelskim "Lubelska Wołowina". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">

Opis bibliograficzny

Program rozwoju chowu i hodowli bydła mięsnego i produkcji wołowiny kulinarnej w woj. lubelskim "Lubelska Wołowina". [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR STANEK, WALDEMAR TETER, MARIUSZ FLOREK, PIOTR KOWALSKI, PAWEŁ WŁODAWIEC. Lublin, Druk Pracownia Poligraficzna Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 61 s, Bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Wydawca:
Druk Pracownia Poligraficzna Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 61 s.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 sierpnia 2011 12:12
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

BPP ID: (59, 25997) wydawnictwo zwarte #25997
PBN ID (hist.): 25997

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się