Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses.

Opis bibliograficzny

Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, IWONA POMORSKA, DARIUSZ M. STASIAK. W: Food Quality and Safety / ed. by Grażyna Krasnowska and Anna Pęksa Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009, S. 202-210 il., bibliogr, 978-83-60574-66-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Quality and Safety / ed. by Grażyna Krasnowska and Anna Pęksa, S. 202-210 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 października 2011 11:10
Ostatnia aktualizacja:13 stycznia 2023 10:08

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60574-66-9
BPP ID: (59, 26522) wydawnictwo zwarte #26522
PBN ID (hist.): 26522

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się