Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses.
Opis bibliograficzny
Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, IWONA POMORSKA, DARIUSZ M. STASIAK. W: Food Quality and Safety / ed. by Grażyna Krasnowska and Anna Pęksa Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009, S. 202-210 il., bibliogr, 978-83-60574-66-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Quality and Safety / ed. by Grażyna Krasnowska and Anna Pęksa, S. 202-210 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 października 2011 11:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2023 10:08 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.dbc.wroc.pl/Content/3658/Kra…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60574-66-9
BPP ID: (59, 26522) wydawnictwo zwarte #26522
PBN ID (hist.): 26522
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.