Wpływ witaminy C na zawartość kwasu askorbinowego i kruchość mięsa wieprzowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ witaminy C na zawartość kwasu askorbinowego i kruchość mięsa wieprzowego. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, ANDRZEJ STASIAK, KATARZYNA GIZIŃSKA, ANNA KASPRZYK. W: "Znaczenie tradycji w chowie i hodowli zwierząt w dobie globalizacji" : LXXVI Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego Poznań, 14-16 września 2011 : materiały konferencyjne / Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego S. 110. Poznań, [Uniwersytet Przyrodniczy], 2011, 978-83-7160-631-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Znaczenie tradycji w chowie i hodowli zwierząt w dobie globalizacji" : LXXVI Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego Poznań, 14-16 września 2011 : materiały konferencyjne / Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego, S. 110
Wydawca:
[Uniwersytet Przyrodniczy], 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 lutego 2012 13:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:59 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-631-1
BPP ID: (59, 27074) wydawnictwo zwarte #27074
PBN ID (hist.): 27074
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.