Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in selected physical properties of maize grain as affected by the pressure and duration of moistening.

Opis bibliograficzny

Changes in selected physical properties of maize grain as affected by the pressure and duration of moistening. [AUT.] LESZEK RYDZAK, PAWEŁ CHEMPEREK. W: Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland S. 197. Lublin, [Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, 2006], 978-83-916129-1-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland, S. 197
Wydawca:
[Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, 2006]
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 maja 2012 10:47
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:02

Identyfikatory

ISBN: 978-83-916129-1-0
BPP ID: (59, 27864) wydawnictwo zwarte #27864
PBN ID (hist.): 27864

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się