Modyfikacja skrobi kukurydzianej metodą ekstruzji.
Opis bibliograficzny
Modyfikacja skrobi kukurydzianej metodą ekstruzji. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : V konferencja naukowa, Olsztyn 24-27.05.2011 : referaty i doniesienia. Olsztyn, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011. - S. 21-22.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : V konferencja naukowa, Olsztyn 24-27.05.2011 : referaty i doniesienia,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011. - S. 21-22
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 października 2012 12:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28157) wydawnictwo zwarte #28157
PBN ID (hist.): 28157
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.