Wpływ magnezu na jakość mięsa wieprzowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ magnezu na jakość mięsa wieprzowego. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, MAREK BABICZ, ANDRZEJ STASIAK, ANNA KASPRZYK, PIOTR KAMYK. W: XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 5-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 5-6
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2012 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28388) wydawnictwo zwarte #28388
PBN ID (hist.): 28388
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.