Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ magnezu na jakość mięsa wieprzowego.

Opis bibliograficzny

Wpływ magnezu na jakość mięsa wieprzowego. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, MAREK BABICZ, ANDRZEJ STASIAK, ANNA KASPRZYK, PIOTR KAMYK. W: XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 5-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 5-6
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 października 2012 12:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:04

Identyfikatory

BPP ID: (59, 28388) wydawnictwo zwarte #28388
PBN ID (hist.): 28388

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się