Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The colour as a marker of skin and meat of slow growing slaughter chicken.

Opis bibliograficzny

The colour as a marker of skin and meat of slow growing slaughter chicken. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, MARIUSZ FLOREK. W: Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September S. 22-23. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, 978–83–7717–070–0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September, S. 22-23
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2012 13:04
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:04

Identyfikatory

ISBN: 978–83–7717–070–0
BPP ID: (59, 28577) wydawnictwo zwarte #28577
PBN ID (hist.): 28577

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się