Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ultrasonically assisted diffusion processes.

Opis bibliograficzny

Ultrasonically assisted diffusion processes. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK. W: Enhancing extraction processes in the food industry / ed. Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiev, Farid Chemat Boca Raton, CRC Press Taylor & Francis Group, cop., 2012, S. 123-144 il., bibliogr, 978-1-4398-4593-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Enhancing extraction processes in the food industry / ed. Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiev, Farid Chemat, S. 123-144 il., bibliogr.
Wydawca:
CRC Press Taylor & Francis Group, cop., 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2013 14:13
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 14:15

Identyfikatory

ISBN: 978-1-4398-4593-6
BPP ID: (59, 29047) wydawnictwo zwarte #29047
PBN ID (hist.): 29047

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się