Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka właściwości fizycznych nasion marchwi i pietruszki po zbiorze kombajnowym.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka właściwości fizycznych nasion marchwi i pietruszki po zbiorze kombajnowym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Budowa i Eksploatacja Maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2012, XV Konferencja Naukowo-Techniczna, Koszalin-Kołobrzeg, wrzesień 2012 S. 119. Koszalin, Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2012, 978-83-7365-285-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Budowa i Eksploatacja Maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2012, XV Konferencja Naukowo-Techniczna, Koszalin-Kołobrzeg , wrzesień 2012, S. 119
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lutego 2013 16:55
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7365-285-9
BPP ID: (59, 29469) wydawnictwo zwarte #29469
PBN ID (hist.): 29469

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się