Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Profil kwasów tłuszczowych i zawartość cholesterolu w mięśniach młodych buhajków czarno-białych i mieszańców towarowych po buhajach rasy Limnousine.

Opis bibliograficzny

Profil kwasów tłuszczowych i zawartość cholesterolu w mięśniach młodych buhajków czarno-białych i mieszańców towarowych po buhajach rasy Limnousine. [AUT.] TOMASZ GRODZICKI, ANNA LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK, MAGDALENA SZWAJKOWSKA. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 38.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 38
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 marca 2013 13:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:09

Identyfikatory

BPP ID: (59, 29821) wydawnictwo zwarte #29821
PBN ID (hist.): 29821

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się