Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Warunki doskonalenia systemu HACCP w stołówkach szkół podstawowych w Lublinie.

Opis bibliograficzny

Warunki doskonalenia systemu HACCP w stołówkach szkół podstawowych w Lublinie. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, MARIUSZ GRUDZIŃSKI. W: Konsument usług żywieniowych i usług turystycznych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2012, S. 277-293 il., bibliogr, 978-83-923668-9-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Konsument usług żywieniowych i usług turystycznych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, S. 277-293 il., bibliogr.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 kwietnia 2013 12:03
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 14:15

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923668-9-8
BPP ID: (59, 30120) wydawnictwo zwarte #30120
PBN ID (hist.): 30120

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się