Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Genetyczne i środowiskowe uwarunkowania jakości wołowiny.

Opis bibliograficzny

Genetyczne i środowiskowe uwarunkowania jakości wołowiny. [AUT.] MARIUSZ FLOREK. W: Szkoła Zimowa Hodowców Bydła (21 ; 2013 ; Zakopane). Obecne problemy produkcji mleka i wołowiny w Polsce i na świecie : XXI Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 11-15 marca 2013 r S. 31-36, Bibliogr. Kraków, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2013, 978-83-7607-162-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Szkoła Zimowa Hodowców Bydła (21 ; 2013 ; Zakopane). Obecne problemy produkcji mleka i wołowiny w Polsce i na świecie : XXI Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 11-15 marca 2013 r, S. 31-36
Wydawca:
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 września 2013 12:17
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:12

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7607-162-6
BPP ID: (59, 30735) wydawnictwo zwarte #30735
PBN ID (hist.): 30735

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się