Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów.
Opis bibliograficzny
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, KAROLINA WÓJCIAK, ELŻBIETA SOLSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, BARBARA SIONEK, PAWEŁ KRAJMAS, AGNIESZKA PACZKOWSKA. W: Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2012 roku Warszawa Falenty, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2013, 19-29, il, 978-83-62416-51-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2012 roku, 19-29
Wydawca:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.54 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 14:43 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.minrol.gov.pl/content/downlo…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62416-51-6
BPP ID: (59, 32266) wydawnictwo zwarte #32266
PBN ID (hist.): 32266
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.