Extrusion-Cooking of starch.
Opis bibliograficzny
Extrusion-Cooking of starch. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, ANDRZEJ REJAK. W: Advances in Agrophysical Research / edited by Stanislaw Grundas and Andrzej Stępniewski Rijeka 2013, InTech, s. 319-346, il., bibliogr, 978-953-51-1184-9. DOI: 10.5772/52323
Szczegóły publikacji
Źródło:
Advances in Agrophysical Research / edited by Stanislaw Grundas and Andrzej Stępniewski, s. 319-346
Wydawca:
InTech
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2014 09:07 |
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2019 09:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e931590ea
DOI
10.5772/52323
Strona WWW
http://www.intechopen.com/books/advance…
Identyfikatory
ISBN: 978-953-51-1184-9
BPP ID: (59, 32586) wydawnictwo zwarte #32586
PBN ID (hist.): 32586
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.