Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Extrusion-Cooking of starch.

Opis bibliograficzny

Extrusion-Cooking of starch. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, ANDRZEJ REJAK. W: Advances in Agrophysical Research / edited by Stanislaw Grundas and Andrzej Stępniewski Rijeka 2013, InTech, s. 319-346, il., bibliogr, 978-953-51-1184-9. DOI: 10.5772/52323
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Advances in Agrophysical Research / edited by Stanislaw Grundas and Andrzej Stępniewski, s. 319-346
Wydawca:
InTech
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.50
Rekord utworzony:23 kwietnia 2014 09:07
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2019 09:53

Identyfikatory

ISBN: 978-953-51-1184-9
BPP ID: (59, 32586) wydawnictwo zwarte #32586
PBN ID (hist.): 32586

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się