Meat of carp fishes (Cyprinidae) rearing in polyculture as a source of macro- and microelements in human diet.
Opis bibliograficzny
Meat of carp fishes (Cyprinidae) rearing in polyculture as a source of macro- and microelements in human diet. [AUT.] AGNIESZKA STASZOWSKA, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA KALINIAK, PIOTR SKAŁECKI. W: Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2014, - S. 130.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2014, - S. 130
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2014 14:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32821) wydawnictwo zwarte #32821
PBN ID (hist.): 32821
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.