Technological suitability for cheese production of goat milk including texture analysis of rennet curds.
Opis bibliograficzny
Technological suitability for cheese production of goat milk including texture analysis of rennet curds. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ROBERT PASTUSZKA. W: 19th Conference of Young Researches, Section of Polish Society of Food Technologists, 3 rd International Conference: Food science horizon, Warsaw,7-9 may 2014. [b.m], [b.w.],[2014]. - S. 77.
Szczegóły publikacji
Źródło:
19th Conference of Young Researches, Section of Polish Society of Food Technologists, 3 rd International Conference: Food science horizon, Warsaw,7-9 may 2014,
Wydawca:
[b.w.],[2014]. - S. 77
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 lutego 2015 17:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34477) wydawnictwo zwarte #34477
PBN ID (hist.): 34477
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.