Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wołowina z rodzimych ras bydła - cenne źródło składników prozdrowotnych.

Opis bibliograficzny

Wołowina z rodzimych ras bydła - cenne źródło składników prozdrowotnych. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK. W: Innowacyjne linie produktów spożywczych pochodzenia roślinnego i zwierzęcego o właściwościach prozdrowotnych - oferta dla przemysłu. Konferencja naukowa, Poznań, 29-30. 09. 2014 54-60, bibliogr. [b.m.], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Innowacyjne linie produktów spożywczych pochodzenia roślinnego i zwierzęcego o właściwościach prozdrowotnych - oferta dla przemysłu. Konferencja naukowa, Poznań, 29-30. 09. 2014, 54-60
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 marca 2015 13:22
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 34485) wydawnictwo zwarte #34485
PBN ID (hist.): 34485

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się