Menu
Naciśnij / aby szukać

Ocena wybranych właściwości fizycznych ziarna nowych linii hodowlanych jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.).

Opis bibliograficzny

Ocena wybranych właściwości fizycznych ziarna nowych linii hodowlanych jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.). [AUT.] ANDRZEJ MASŁOWSKI, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, MAREK SZMIGIELSKI, AGNIESZKA SAGAN, AGNIESZKA STAREK, GRZEGORZ ŁYSIAK, ZBIGNIEW SEGIT, WANDA KOCIUBA. W: Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna Lublin 2014, Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ, s. 63-74, il., bibliogr, 978-83-63761-52-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna, s. 63-74
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.68
Rekord utworzony:9 czerwca 2015 08:44
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2019 10:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-52-3
BPP ID: (59, 35071) wydawnictwo zwarte #35071
PBN ID (hist.): 35071

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się