Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego przechowywanego w warunkach chłodniczych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego przechowywanego w warunkach chłodniczych. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce" zorganizowana pod honorowym patronatem JM Rektora AM w Gdyni prof. zw. dr hab. Piotra Jędzrejowicza oraz marszałka Województwa Pomorskiego Mieczysława Struka i Prezydenta Miasta Gdyni Wojciecha Szczurka. Streszczenia. Gdynia, 11-13 maja 2014 r S. 55. Gdynia, [b. w.], 2014, 978-83-7421-212-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce" zorganizowana pod honorowym patronatem JM Rektora AM w Gdyni prof. zw. dr hab. Piotra Jędzrejowicza oraz marszałka Województwa Pomorskiego Mieczysława Struka i Prezydenta Miasta Gdyni Wojciecha Szczurka. Streszczenia. Gdynia, 11-13 maja 2014 r, S. 55
Wydawca:
[b. w.], 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2015 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://jak2014.wpit.am.gdynia.pl/images…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7421-212-0
BPP ID: (59, 35105) wydawnictwo zwarte #35105
PBN ID (hist.): 35105
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.