Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany wartości odżywczej mięsa pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss) w zależności od metody obróbki termicznej.

Opis bibliograficzny

Zmiany wartości odżywczej mięsa pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss) w zależności od metody obróbki termicznej. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK. W: Inżynieria akwakultury, Olsztyn 2-4.12. 2014 r. / [Kom. Nauk. Roman Jacek Kujawa et al.] S.76. Białystok, Drukarnia Cyfrowa Partner Poligrafia, [2014], 978-83-63503-47-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria akwakultury, Olsztyn 2-4.12. 2014 r. / [Kom. Nauk. Roman Jacek Kujawa et al.], S.76
Wydawca:
Drukarnia Cyfrowa Partner Poligrafia, [2014]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 czerwca 2015 15:07
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63503-47-5
BPP ID: (59, 35119) wydawnictwo zwarte #35119
PBN ID (hist.): 35119

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się