Wydajnośc tłoczenia i jakości soku z korzenia pietruszki uzyskanego z wykorzystaniem procesu mrożenia.
Opis bibliograficzny
Wydajnośc tłoczenia i jakości soku z korzenia pietruszki uzyskanego z wykorzystaniem procesu mrożenia. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, ZBIGNIEW KOBUS, TOMASZ GUZ, JACEK MAZUR, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014 S. 110. Warszawa, [Wydawnictwo SGGW], 2014, 978-83-7583-568-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014, S. 110
Wydawca:
[Wydawnictwo SGGW], 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2015 07:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-568-7
BPP ID: (59, 35308) wydawnictwo zwarte #35308
PBN ID (hist.): 35308
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.